martes, 12 de mayo de 2009

Que VERGONYA que tinc de la SGAE!!!

La setmana passada va aparèixer una notícia en www.elmundo.es relacionada amb la SGAE i el cobrament de 5000 euros d'un concert benèfic en el qual David Bisbal va cantar de forma gratuíta, per a poder ajudar a un xiquet de 5 anys amb la síndrome de Alexander. El concert va ser benèfic per a tots menys per a la "SGAE" que si que va cobrar la seva part. Serà l'últim que vegem d'aquesta banda de recaptadors sense escrúpols? És que no tenen vergonya? Com són capaços d'aquestes coses? Tota la informació la podeu veure ací.

Però unes hores després de l'escàndol que s'ha format al voltant d'aquesta notícia, han hagut de reaccionar ràpidament i han decidit retornar el recaptat. Més informació ací.

Però clar, com açò no és la primera vegada que pasa, sinó tot el contrari, sempre estan tractant pertot arreu per a traure el màxim profit d'aquestes situacions, han començat a eixir a la llum més concerts benèfics dels quals han cobrat el seu 10% del recaptat, fins i tot els concerts que han generat pèrdues. Més informació aci.

Ja veurem açò com acaba, però aquests desalmats sembla que no assoleixen sadollar la seua sed de diners, diners i més diners.

Jo que cree programes informàtics que corren en centrals de telecomunicació (centrals telefòniques), us imagineu que cada vegada que es realitza una cridada i s'executa el meu codi, em donaren el 10% del que cost la cridada?, deixaria de crear més codi i comensaría a viure sense treballar més. Açò és sol per a ver vos reflexionar.

Un video publicat on parlen d'aquest tema ací.

Més repertori de noticies relacionades ací.