miércoles, 20 de mayo de 2009

Moros i Cristians de Callosa en una sèrie de la Televisió anglesa


La productora Britànica "Tiger Aspect", coneguda per ser la creadora, entre uns altres, de la popular serie Mr. Bean, que fa uns dies va estar rodant un capítol de la tercera temporada de la seua sèrie estavella "Benidorm" en el paratge natural de les Fonts d'Algar, torna aquest dissabte als carrers del nucli urbà del nostre poble a filmar un nou capítol representant les festes de Moros i Cristians de la nostra localitat.

Informem per a tots aquells que vagen a participar en aquest rodatge, que a les 8 del matí, s'oferirà un desdejuni en el Bar del Moro, en la plaça del Convent. Haurà "catering" per al menjar al migdia a carrec de la productora. Les persones que tinguen interès a participar han de dur el vestit de "JUGAR", i tot aquell que vulga eixir en primera fila, deurà dur el vestit de "GAL·LA". Ens informen des de l'Associació de Moros i Cristians de Callosa, que poden anar amics, familiars dels festers, però tots ells deuen de dur un vestit de moro o cristià.

Des d'aquesta redacció volem animar que vagen tots els que puguen a participar en aquest acte. Serà molt divertit repetir part de les nostres festes al maig.

És una gran oportunitat que va a gaudir el poble de Callosa d'en Sarrià i els festers de poder promocionar el poble i les seues festes de Moros i Cristians internacionalment a través de la ITV, segona cadena britànica més vista.