miércoles, 25 de febrero de 2009

Membres de la filà Cavallers del Cid obtenen el premi a la millor disfressa Carnestoltes 2009 en la Societat de Moros i Cristians.


Una parella de membres de la filà Cavallers del Cid de Callosa d'en Sarrià, es van alçar amb el premi a la millor disfressa de tots els presents en el sopar que va tenir lloc el dissabte en el local de l'Associació de Moros i Cristians de Callosa d'en Sarrià.

El premi que va consistir en un lot d'ampolles de vi d'excel·lent qualitat i d'uns DVD's de les entrades cristiana i mora de l'any passat (2008) va ser lliurat pel president de l'Associació de Moros i Cristians, Don Antonio Berenguer.

La parella que es va dur el premi anava disfressada de "Drag Queen", que la veritat és que anaven "genials", amb uns vestits, perruques, i sobretot unes botes-plataforma increibles. Però el que realment va ser excel·lent en les disfresses van ser els maquillatges que eren veritablement espectaculars.

La parella guanyadora ens va comentar després del lliurament de premis "Ha segut un gran honor rebre aquest premi de mans del nostre president Antonio. Volem donar les gràcies a tota la junta pel bé que ha sortit tot aquest "tinglao" i a tots els aqui presents per la meravellosa vetllada que hem passat junts i a estos musics que son genials. Gràcies"

Des d'aquesta redacció volem felicitar a la junta pel bé que ho han organitzat i el bé que ha sortit tot. Un 10 en organització, servei, música en directe, qualitat i quantitat de menjar. Enhorabona.